Blaasklachten

F1000021elektroLast van telkens weer terugkerende blaasontsteking of kunt u niet goed uw plas ophouden?
Bij deze blaasklachten wordt PTNS-PLUS toegepast: een speciale vorm van acupunctuur, ook wel neuromodulatie genoemd.
Er worden twee naaldjes op de binnenkant van het onderbeen geplaatst, waar een lichte stroom aan toegevoegd wordt.
PTNS PLUS is een variant van PTNS (het prikkelen van een onderbeenzenuw via de huid) gecombineerd met acupunctuur. Het is een eenvoudige en pijnloze behandeling; alleen het inbrengen van de naaldjes wordt licht gevoeld. De stroom op de naaldjes pijnloos en mild: men ervaart een zeer zachte trilling.

PTNS PLUS helpt goed bij een terugkerende blaasontstekingen, overactieve blaas, urine-incontinentie en rusteloze benen (Restless Legs Syndrome of RLS).

Het effect van deze behandeling bij een overactieve blaas is veel minder of geen urineverlies, normale aandrang, langer en zonder moeite de plas op kunnen houden. Weer kunnen winkelen zonder de vraag: “waar is een toilet?”. Ook klachten van rusteloze benen verminderen of verdwijnen.

Praktijk voor Acupunctuur Eibergen werkt met succes met deze methode. Vooraf wordt bekeken of deze vorm van behandelen voor u geschikt is. Zo nodig wordt u eerst naar uw huisarts verwezen.
De kosten worden vergoed vanuit uw aanvullende verzekering en gaan niet ten koste van uw eigen risico. Een verwijzing van uw huisarts heeft u niet nodig. Heeft u vragen, bel gerust: tel. 0545 477794.