Recent PERSBERICHT:

Open huis in Hageman Medisch Centrum Eibergen

In het voormalig gebouw van de Rabobank in Eibergen is sinds begin 2018 het Hageman Medisch Centrum gevestigd. Diverse gezondheidsorganisaties werken hier samen op een plek. Op zaterdag 6 oktober 018 tussen 14.00-17.00 uur is er een open huis voor alle belangstellenden.

Het nieuwe Hageman Medisch Centrum is vernoemd naar verzetsheld Jan Hageman. Het biedt onderdak aan een breed scala aan zorgverleners: Huisartsenpraktijken Dr. Paes, Dr. Kwee, Dr. Boting-Klomp, VersGras Bekkenfysiotherapie, Acupunctuur/ Dry Needling Ammerlaan, Voetzorg Eibergen, RondOm podotherapeuten, Huid- en oedeemtherapie Oost Gelre, Bas GGNet, Mondzorg Marcel Verhoog, BENU Apotheek Eibergen, Streekziekenhuis Koningin Beatrix, Thuiszorgorganisaties Livio en Buurtzorg.

Welkom bij het open huis
Op zaterdag 6 oktober van 14:00 – 17:00 uur is er een open huis voor alle belangstellenden. Voor jong en oud is er gelegenheid om het nieuwe centrum te bekijken en een kijkje achter de schermen te nemen. Het Hageman Medisch Centrum is gevestigd aan de J.W. Hagemanstraat 46 in Eibergen.

Bereikbaarheid
Rond 6 oktober zijn er wegwerkzaamheden in de buurt. Het Hageman Medisch Centrum is goed te bereiken via de J.W.Hagemanstraat vanaf de Groenloseweg. Bezoekers kunnen op de parkeerplaats voor het gebouw parkeren.