Het is zover: vanaf 22 januari start ik mijn praktijk op het nieuwe adres aan het Gezondheidscentrum Hagemanplein in Eibergen!  Het pand is onder Eibergenaren beter bekend als het voormalige RABO-gebouw.
Samen met bekkenfysiotherapeuten Annie Visser en Eefje Engelen van VersGras Winterswijk betrek ik een prachtige ruimte op de eerste verdieping. Annie en Eefje werken er op maandag en vrijdag. Dinsdag, woensdag (ook avond) en donderdag zijn de dagen waarop je bij mij terecht kan.

Op die verdieping ga je ook de huisartsen Kwee en Paes vinden: zij zullen naar verwachting ook op 22 januari starten met hun praktijk aldaar. Het is er erg mooi geworden en zeer ruim van opzet. Wij delen samen met de huisartsen een mooie grote wachtruimte. Tegenover de wachtruimte – naast de lift/trap – vind je onze praktijkruimte.

Tot die datum kun je me vinden op het Meidoornplein, waar ik vanaf 2000 goed en fijn werk in een heerlijke omgeving heb mogen verrichten. Mijn nieuwe stek daagt uit tot overleg en samenwerking met andere gezondheidswerkers en last but not least: het wordt er vast levendiger op voor mij met al die collega’s! Van de rust in mijn oude praktijk naar een levendig gebeuren in het Hagemanplein.
Natuurlijk ga ik ook in deze praktijk voor jou rust zoeken en ga ik mijn best doen om goede oplossingen voor je klachten te vinden!